2012. szeptember 15., szombat

Rossz hír az Arsenal szurkolóinak, a Barca újabb három játékost szemelt ki

Barcelonában úgy tűnik bejött az Arsenal volan, hiszen Henry és Fabregast követően nemrégiben Song is a katalánok mezére cserélte az ágyús mezt. Az El Mundo Deportivo értesülései szerint viszont itt még nincsen vége a dolognak, mivel Tito Vilanova kívánságlistáján ott szerepel újabb három Arsenal játékos neve, akikért csupán azért nem jelentkeztek be az átigazolási időszakban, mert sérüléssel bajlódtak. Nézzük ki is a három kiszemelt. 

Abou Diaby az Arsenal 26 esztendős francia válogatott középpályása, aki 2006 óta szerepel a londoni csapatban. A szakemberek a piaci értékét 5 millió euróra taksálják.

A következő kiszemelt a mindössze 20 esztendő angol válogatott Jack Wilshere, aki előtt nagy jövő áll a szakemberek szerint. Nos, ha azt nézzük, hogy a Barca a következő nemzedék csapatát építi, a fiatal játékos remek vásárnak tűnhet, de az ára már  most borsos. A transfermarkt.de becslései alapján 22 millió eurót ér.

A harmadik kiszemelt pedig a belga válogatott oszlopa, az Arsenal középhátvédje Thomas Vermalen. A 26 esztendős védő 2009 óta áll a londoni klub alkalmazásában, piaci értéke pedig 18,5 millió euró.

Nos, nem tűnnek rossz és céltalannak a Barca tervei, januárban töbet fogunk tudni, amíg hivatalos megkeresés nem történik, addig ez csak pletyka.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése