2012. augusztus 22., szerda

Welbeck nem távozik, aláírta új szerződését Manchesterben

Van Persie érkezését követően felmerült a kérdés, hogy mi lesz Hernandez és Welbeck sorsa, nem beszélve Machedaról és Berbatovról. Nos,a bolgár támadó minden bizonnyal távozik, az olasz tehetségről pedig nem hallani mostanság, viszont Welbeck biztosan marad a United labdarúgója, hiszen újabb négy éves szerződést kötött a klubbal, így 2016 nyaráig a Manchester United játékosa. Hernandezről szintén nem nagyon lehet hallani, neki és Machedának a kölcsönszerződés tűnne a legjobb megoldásnak, hogy játszanak és fejlődhessenek.  

„Danny nyolc éves kora óta a klubnál van, és az utóbbi időben rengeteget fejlődött. Előbb kölcsönben, majd a mi kezdőcsapatunkban. A válogatottban is meghatározó játékossá vált, amit az Európa-bajnokságon is bizonyított. Fényes jövő áll előtte." -így nyilatkozott Ferguson hosszabbító csatárral kapcsolatban.

Úgy tűnik idén a mester a Van Persie, Rooney, Welbeck triót favorizálja majd, Macheda és Hernandez számára kellene valami jó megoldás, hogy a fejlődésük ne torpanjon meg.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése