2012. augusztus 20., hétfő

Ricardo Moniz lehet a Fradi edzője


Mint azt már korábban megírtuk, menesztették Détári Lajost a Ferencváros vezetőedzői posztjáról. Egyből elkezdődtek a találgatások, ki lehet az új edző. Sokan Sivic érkezését várják, ám az információk nem arra mutatnak. Az nso.hu értesülései szerint a holland Ricardo Moniz ül le az FTC kispadjára, ezt a hírt a magyar sportportál számára több magyar és holland informátor is megerősítette. Sőt állítólag már a megállapodás is megszületett.  

Az ügyben Kubatov Gábor az FTC elnöke közösségi oldalán a következő nyilatkozatot tette nemrégiben: „Egy német-francia edzőpárossal, két holland szakemberrel és egy német trénerrel tárgyalunk…”

A bejelentésre elvileg a holnapi nap folyamán kerül majd sor, addig is nézzük meg ki is az a Ricardo Moniz akit szóba hoztak a Fradival.

Ricardo Moniz egy 48 esztendős rotterdami születésű holland szakember, aki jó pár helyen megfordult már és tapasztalatokat gyűjtött. Legnagyobb sikerét tavaly érte el az osztrák Red Bull Salzburg csapatával, mellyel bajnoki címet szerzett, ám nézeteltérése akadt a klubbal és ezért távozott. Ezt megelőzően Martin Jol mellett a Tottenhamnél és a Hamburg csapatánál is segédedzőként dolgozott. Irányította a PSV u19-es csapatát és tevékenykedett segítőként a Grasshoppers csapatánál. Jelenleg klub nélkül van, így érkezése elképzelhető.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése