2012. július 23., hétfő

Arsenal: Wenger töri a fejét, három jelölt már van Robin Van Persie távozása esetén

Az Arsenal már ki is szemelt három csatárt arra az esetre, ha Robin van Persie elhagyná a londoni klubbot. Erre most nem tudni mekkora esély van, hiszen Wenger kijelentette nem engedik el, a holland pedig leszögezte semmi képen nem fog hosszabbítani. Távozása esetén azonban, mindenképpen csatárt kell igazolni az Ágyúsoknak, nézzük kik a jelöltek. 

Az első számú jelölt  az Athletic Bilbao spanyol válogatott támadója Fernando Llorente. A 27 esztendős spanyol csatárcsillagnak élő szerződése van klubjával, melyben nagyon jól érzi magát, ezáltal nehezen elképzelhető, hogy Londonba tudnák csábítani. Mellesleg a piaci értéke sem alacsony, a szakemberek 25 millió euróra becslik, de ez az összeg aligha lenne elég a Bilbao számára.

A 22 éves Fiorentina csatár Stevan Jovetic megszerzése könnyebb lehet, hiszen a csatár minden bizonnyal távozik olasz klubjától, ám nem csupán az Arsenal szemelte ki magának, a Juventus ajánlatot készül tenni érte. Becsült piaci értéke 25 millió euró, aligha engednék el olcsóbban.

A harmadik kiszemelt a Dortmund lengyel gólvágója a 23 esztendős Robert Lewadowski. Az ő távozása már régóta téma  német csapatnál, több kérője is van, érte is meg kell küzdenie az Ágyúsoknak. Többek közt a Manchester United a Tottenham és a Chelsea is a kérők közt van. A csatár piaci értéke 20 millió euró, a Chelsea már tett egy 17 milliós ajánlatot, ám ezt a Dortmund visszautasította.

Egy biztos, ha Van Persie távozik akkor az Arsenal aktívan csatárt fog keresni a holland gólkirály pótlására.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése