2012. június 4., hétfő

Az elmúlt két nap felkészülési mérkőzései az EB-re

Az elmúlt két napban számtalan felkészülési mérkőzést játszottak az EB-re készülő válogatottak, most röviden megnézzük ki milyen eredményeket ért el.

A halálcsoportban szereplő Portugália kínos vereséget szenvedett Törökország csapatától. A találkozón a csapat ásza Ronaldo büntetőt hibázott.
Portugália - Törökország 1-3
Gól: Nani, illetve Bulut (2), Pepe(öngól)

Hollandia úgy tűnik kimászott a gödörből, minden összejött nekik és egy hatost hintettek Észak-Írország csapatának.
Hollandia - Észak-Írország 6-0
Gól: Van Persie (2) Afellay (2) Sneijder, Vlaar

Nem sikerült győzelmet aratni a horvát nemzeti tizenegynek, ugyan is csupán egy döntetlenre futotta Norvégia ellen. Mind a két gól a meccs végén született, a vezetés a horvátoknál volt, ám a norvégok a hosszabbításban egyenlítettek.
Novrégia - Horvátország 1-1
Gól: Elyounoussi, illetve Eduardo

A sérülések tizedelte angoloknak szerény egy gólos győzelemre futotta a Hazardal felálló Belgium ellen. A  háromoroszlánosok újabb kulcsembert vesztettek az állkapocscsonttörést szenvedő Cahill sem utazhat az EB-re.
Anglia - Belgium 1-0
Gól: Welbeck

Az egyik házigazda Lengyelország a nem túl nagy játékerőt képviselő Andorra csapatával találkozott és győzött négy gólt rúgva.
Lengyelország - Andorra 4-0
Gól: Obraniak, Lewandovski, Blaszczykowski(büntető), Wesilewski(büntető)

Dánia egy távoli ellenfelet választott magának Ausztrália személyében és nem okozott gondot megverni a kenguruk földjéről érkezett csapatot.
Dánia - Ausztrália 2-0
Gól: Bjelland, Agger(büntető)

A címvédő pedig Kína legjobbjaival mérkőzött meg, érett a meglepetés, ám a végén elmaradt és Xaviék egy gólos győzelmet arattak.
Spanyolország - Kína 1-0
Gól: Silva

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése