2012. május 22., kedd

David Villa nem lesz ott az EB-n!

Villa maga hívta fel telefonon a szövetségi kapitányt Del Bosquet egy tréninget követően és közölte a mesterrel, hogy a felépülése elmarad a várttól, így orvosa azt tanácsolta ne utazzon el  az Európa Bajnokságra.

A csatár a klubvilágbajnokságon szenvedett sípcsonttörést még decemberben, melyből a mai napig nem tudott még felgyógyulni. A hírt a Spanyol Labdarúgó szövetség is megerősítette hivatalos oldalán. A csatár nagyon szomorú de be kellett látnia, hogy így nem fog menni a játék. Egy az hogy nem éri meg rásérülni, másrészt fizikailag sem érte még el azt a szintet amire szüksége lenne, no meg fél éve nem játszott tétmérkőzésen.

David Villa, így, majd csak a következő szezon kezdetén jelentkezik játékra a Barcelona csapatába addig igyekszik visszanyerni régi erőnlétét és formáját.

A Spanyol válogatott utazó keretét a szövetségi kapitány vasárnap hirdeti majd ki, miután már lejátszotta a Király Kupa döntőjét a Barcelona és az Bilbao csapata.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

1 megjegyzés: